Grila:

Ingrasamant hidrosolubil acidifiant Nova PeKacid kg

(0)
401,23 Lei
Ambalaj: 25 kgReduce pH-ul apei si al solului ceea ce duce la o absorbitie mai buna a elementelor nutritive.Ajuta la absorbtia microelementelor, mai ales in solurile alcaline (pH > 7) Imbunatates..

Ingrasamant hidrosolubil cu magneziu Nova QuickMag 25 kg

(0)
105,29 Lei
Ambalaj: 25 kgRaspuns rapid, asimilare rapida.Nivel ridicat de magneziu creste nivelul clorofilei.Foarte solubil.Nutrienti de puritate ridicata.Cea mai mare puritate a ingredientelor.Recomandat in sol..

Ingrasamant hidrosolubil fosfor magneziu Nova MagPhos 25 kg

(0)
437,85 Lei
Ambalaj: 25 kgNova MagPhos are un continut ridicat de magneziu.Ideal in stadiile de dezvoltare ale culturilor cu cerinte mari fata de magneziu.O alternativa pentru MKP si azotat de magneziu.Sursa alte..

Ingrasamant hidrosolubil monoamoniu fosfat Nova MAP 25 kg

(0)
201,43 Lei
Ambalaj: 25 kgContinut ridicat de fosforSe poate folosi in combinatie cu ingrasaminte din gama Select sau alte hidrosolubile, ca Agrolution sau Solinure.Asigura un start rapid al culturilorPoate fi un..

Ingrasamant hidrosolubil monopotasiu fosfat Nova MKP 25 kg

(0)
336,81 Lei
Ambalaj: 25 kgIngrasamantul cu cea mai mare concentratie de potasiu.Indexul de sare foarte scazut.Fara clor, sodiu si impuritati, produs foarte sigur pentru aplicarea foliara sau irigare fara riscul d..

Ingrasamant hidrosolubil potasiu Nova Ferti-K 25 kg

(0)
133,42 Lei
Ambalaj: 25 kgDatorita mobilitatii in interiorul plantei, potasiul regleaza nivelul de apa reducand incidenta factorilor de stres.Clorul joaca un rol important in controlul osmotic al presiunii din ce..

Ingrasamant hidrosolubil sulfat de magneziu Nova Mag-S 25 kg

(0)
72,59 Lei
Ambalaj: 25 kgSursa eficienta de magneziu si sulf.Nu contine Azot.Se dizolva usor.Unul dintre cele mai bogate surse de magneziu care se dizolva in totalitate si nu contin clor.Nova Mag-S e un produs d..

Ingrasamant lichid cu calciu si azot Can 17 - 38 kg

(0)
264,67 Lei
Descriere:   Tron pH este un regulator de pH care contine agenti surfactanti si antispumanti careîmbunatatesc aplicarea foliara. Produsul are efect antispumant si colorant as..

Ingrasamant lichid cu calciu si azot Can 17 - 7,5 kg

(0)
59,27 Lei
Ambalaj : 7.5 kglegume (tomate, castraveti, ardei, varza, conopida, ceapa, morcovi, salata, vinete, dovleci, fasole, pepeni, ridichi, praz, sfecla rosie, spanac, telina, patrunjel, pastarnac), flori s..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)