Menu
Your Cart

Stoller

Producator: Stoller
Ambalaj: 5 lARTA TEHNOLOGIEI PRIVIND COACEREA FRUCTELORABUNDANTIA este un produs care ne permite sa reintinerim si sa stimulam sistemul radicular in timpul etapelor fructificarii si coacerii, in timp ce plantele prezinta o capacitate mai mare de formare a fructelor, avand o calitate buna din punct d..
218,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Producator: Stoller
Ambalaj: 0.5 lO TEHNOLOGIE UNICA SI PATENTATA IMPOTRIVA STRESULUIBioforge este un produs bazat pe Tehnologia Stoller patentata si aplicata in controlul proceselor de stres cauzate de productia excesiva de etilena. In urma oricarei situatii de stres, pentru reluarea cresterii culturii, este necesara ..
172,00 Lei
Fără TVA:157,80 Lei
Producator: Stoller
Ambalaj: 1 lO TEHNOLOGIE UNICA SI PATENTATA IMPOTRIVA STRESULUIBioforge este un produs bazat pe Tehnologia Stoller patentata si aplicata in controlul proceselor de stres cauzate de productia excesiva de etilena. In urma oricarei situatii de stres, pentru reluarea cresterii culturii, este necesara de..
312,00 Lei
Fără TVA:286,24 Lei
Producator: Stoller
Ambalaj: 20 lARE GRIJA DE „CREIERUL” PLANTELOR TALENITROPLUS STOLLER este un produs bazat pe Tehnologia Stoller aplicata mentinerii cresterii permanente a sistemelor radiculare, astfel incat se stimuleaza cresterea ordonata atat a partii aeriene, cat si a sistemului radicular.BENEFICIIPermite o dezv..
467,00 Lei
Fără TVA:428,44 Lei
Producator: Stoller
Ambalaj: 0,5 lCULTURA ECHILIBRATA ESTE GARANTIA SUCCESULUISTIMULANTE PLUS este un produs unic pe piata datorita compozitiei sale unice de factori de inalta tehnologie bazata pe o profunda cunoastere a Fiziologiei Vegetale. Tehnologia Stoller prezenta in produs va asigura echilibrul hormonal adecvat ..
186,56 Lei
Fără TVA:171,16 Lei
Producator: Stoller
Ambalaj: 1 lGREEN LINE  este gama de produse Stoller care se pot utiliza si in agricultura ecologica.                                                       ..
59,00 Lei
Fără TVA:54,13 Lei
Producator: Stoller
Ambalaj: 1 lGREEN LINE  este gama de produse Stoller care se pot utiliza si in agricultura ecologica.  CONTROLEAZA CRESTEREA EXCESIVAN-BALANCER favorizeaza transferul substantelor fotosintetizate (carbohidrati) de la frunze la organele de rezerva ale plantei, in special la fructe. Pri..
72,00 Lei
Fără TVA:66,06 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)