Menu
Your Cart

Stocker

Aplicator ingrasaminte si seminte gazon Stocker 12 l Aplicator ingrasaminte si seminte gazon Stocker 12 l
Cele mai recente Cele mai vandute
Producator: Stocker
Volum: 12 l   - ideal pentru imprastierea fertilizantului de gazon, a semintelor de gazon sau a materialului antiderapant- sistem foarte precis de reglare- potrivit pentru suprafete medii- asigura o foarte mare precizie in plasarea materialului imprastiat- capacitate: 12 l- distanta dintre roti..
270,00 Lei
Fără TVA:226,89 Lei
Aplicator ingrasaminte si seminte gazon Stocker 25 l Aplicator ingrasaminte si seminte gazon Stocker 25 l
Cele mai recente
Producator: Stocker
Volum: 25 l- ideal pentru imprastierea fertilizantului de gazon, a semintelor de gazon- asigura o foarte mare precizie in plasarea materialului imprastiat- sistem foarte precis de reglare- potrivit pentru suprafete medii- distribuitorul imprastie materialul din container drept in jos- agitatorul est..
572,00 Lei
Fără TVA:480,67 Lei
Aplicator ingrasaminte si seminte gazon Stocker 40 l Aplicator ingrasaminte si seminte gazon Stocker 40 l
Cele mai recente
Producator: Stocker
Volum: 40 l- ideal pentru imprasierea fertilizantului pentru gazon, semintelor de gazon sau a materialului antiderapant- containerul este fabricat din plastic de calitate superioara, rezistent la razele UV- sistem foarte precis de dozaj si imprastiere- prevazut cu gratar pentru protectie contra impu..
657,00 Lei
Fără TVA:552,10 Lei
Aplicator ingrasaminte si seminte gazon Stocker 60 l Aplicator ingrasaminte si seminte gazon Stocker 60 l
Cele mai recente
Producator: Stocker
Volum: 60 l - ideal pentru imprasierea fertilizantului pentru gazon, semintelor de gazon sau a materialului antiderapant- containerul este fabricat din plastic de calitate superioara, rezistent la razele UV- sistem foarte precis de dozaj si imprastiere- prevazut cu gratar pentru protectie contra imp..
709,00 Lei
Fără TVA:595,80 Lei
Producator: Stocker
Capacitate: 1 - 1,5 l- aparat manual de imprastiere a fertilizantului pentru gazon, a semintelor de gazon sau materialului antiderapant- se poate umple cu 1 l pana la 1,5 l material pentru imprastiat- latimea de imprastiere: de la 1 m  la 2 m- ideal pentru suprafete mici si medii- garantie 2 an..
100,00 Lei
Fără TVA:84,03 Lei
Foarfeca electrica Vulcano E-25 TR Foarfeca electrica Vulcano E-25 TR
Cele mai recente
Producator: Stocker
- foarfeca electrica Vulcano E-25 TR este usoara, rapida si puternica - cu modul automat de operare, taierea poate fi mai rapida si mai putin obositoare- tragaciul magnetic reactiv inchide lamele de fiecare data cand este apasat- in plus, datorita invelisului de teflon al lamelor, taierile sunt mai ..
1.341,00 Lei
Fără TVA:1.126,89 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)