Menu
Your Cart

Seminte legume

seminte plante, seminte, seminte legume, cand se planteaza semintele de rosii pentru rasad, semințe plante, ardei gras, rasaduri rosii, seminte de legume, agrosel seminte, seminte rosii, depozitul de seminte tomate, seminte rosii romanesti, seminte legume romanesti, seminte de rosii, seminte legume agrosel, rasaduri legume, gradina de legume, seminte tomate, seminte de rosii romanesti, seminte ardei iute, tratament rasaduri, cand se planteaza rosiile, rosii romanesti, seminte legume profesionale olanda, seminte plante aromatice

Seminte ardei gras Barbie F1 500 seminte
-14 % Nu este in stoc
Producator: Syngenta
Seminte de ardei Barbie F1, SyngentaArdeiul Barbie F1 prezinta adaptabilitate foarte buna la conditiile din camp deschis si rezista bine la temperaturile ridicate de vara. De asemenea, hibridul se comporta excelent si la cultura in solarii. Culoarea este identica cu culoarea hibridului Blondy F1 dar..
Banda adeziva impotriva daunatorilor ROLLERTRAP galben (100m x 15cm) rola
-14 %
Producator: Koppert
Banda adeziva impotriva daunatorilor ROLLERTRAP galben (100m x 15cm) rolaUtilizata in combaterea integrata, extrem de eficienta pentru insectele foarte mobile (trips californian, Tuta Absoluta, afide, etc).Banda adeziva poate fi impregnata cu feromoni specifici anumitor daunatori.Banda adeziva impot..
Seminte ardei gogosar Cornel imbunatatit 250 gr
-14 %
Producator: Pieterpikzonen BV
Ambalaj: 250 grSeminte de ardei gogosar Cornel. Gogosarul Cornel se preteaza cultivarii in camp deschis si are un potential ridicat de productie. Varianta Imbunatatita prezinta seminte de mai buna calitate din punct de vedere al germinatiei si puritatii varietale, aceste seminte de gogosar Corn..
Seminte castraveti cornishon cu tepi Rubato RZ F1 1000 seminte
-14 %
Producator: Rijk Zwaan
Seminte castraveti cornishon cu tepi Rubato RZ F1 Ccu/Px CMV/Pcu(RZ 12-310)Hibrid partenocarpic, foarte promițător, pentru cultura lasol in câmp deschis;Planta este mai viguroasă decât Liszt RZ, dar totușiaerisită și ușor de recoltat;Mai multă rezistență și un sezon de recoltare mai lung;Frunze..
Seminte de iarba pisicii catusnica 20 grame vilmorin
-14 %
Producator: Vilmorin
Planta usor si repede de cultivat atat in gradina cat si in vas. Prefera o expunere umbrita in gradina. Complement alimentar indispensabil favorizand o buna digestie pentru pisicile ce traiesc in apartament...
Seminte de tomate nedeterminate Zadurella F1 V370 F1 Vilsem 250 seminte
-14 %
Producator: Vilmorin
Ambalaj: 250 seminteGust extraordinar, rezistenta la craparePretabil a fi cultivat in spatii protejate, se preteaza foarte bine la 2 cicluri de cultura pe an. Tomata extratimpurie, cu crestere nedeterminata, port foarte bine garnisit si internodii scurte 10-12 cm. Prezinta toleranta la temperaturi r..
Seminte grau pentru germinare 30 grame vilmorin
-14 %
Producator: Vilmorin
Germenii de grau au un gust fin, usor dulceag. Pot fi utilizati la salate, feluri de mancare din fructe, cu branza de vaci sin sosuri picante. Germenii de grau contin vitaminele din grupa B, C, E, fier, zinc si fosfor.SFATURI DE RECOLTA1. Muiati semintele 6-8 ore in apa rece, apoi puneti-le uniiform..
Seminte tomate Rugantino F1 100 seminte Seminte tomate Rugantino F1 100 seminte
-14 %
Producator: Rijk Zwaan
Ambalaj: 100 seminteProducator: RIJK ZWAAN, OlandaDescriere:Hibrid semitimpuriu de tomate cu crestere nedeterminata recomandat in special pentru ciclu prelungit.Descriere fructe:– Fructe tipice 'inima de bou'.– Greutatea medie cuprinsa intre 200-240 gr/fruct.– Gust foarte dulce si placut.– Se recoma..
Seminte varza alba de primavara Dittmarscher 250 gr
-14 %
Producator: Pieterpikzonen BV
Ambalaj: 250 grDescriere:– Soi timpuriu cu perioada de vegetatie de 50 - 60 de zile, pentru cultura de primavara - vara, in spatii protejate si camp deschis.– Capatanile sunt uniforme si au forma sferica.– Greutatea medie este cuprinsa intre 1,5 - 1,8 kg.– Frunzele sunt subtiri si au culoare verde m..
Seminte varza alba Gintama F1 2500 seminte
-14 %
Producator: Rijk Zwaan
Ambalaj: 2500 seminteDescriere:– Hibrid nou cu utilizari multiple, atat pentru consum in stare proaspata cat si pentru industrializare si depozitare.– Prima recoltare se poate face la o greutate medie de 1,5-2 kg, perioada de vegetatie fiind de 85-90 zile de la plantare.– Poate fi mentinut in cultur..
Seminte varza alba Zuleima F1 2500 seminte
-14 %
Producator: Rijk Zwaan
Ambalaj: 2500 seminteDescriere:– Hibrid cu perioada de vegetatie de 120 de zile, in principal pentru prelucrare industriala, respectiv depozitare temporara, dar si consum in stare proaspata.– in conditii mai putin optime de cultura se distinge printr-o calitate stabila a capatanii si printr-o produc..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Magazin on-line de vânzare