Menu
Your Cart

Gazon pentru umbra

Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 15 kg Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 15 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Un gazon solid ca otelul pentru terenurile publice de sport!Bar Power RPR aplicabil pe scara larga poate fi utilizat in mai multe scopuri diferite. Fie in gradina dvs., pe terenul local de fotbal sau in parc. Bar Power RPR este, de asemenea, foarte potrivit pentru terenurule cu trafic foarte intens...
Seminte gazon profesional Barenbrug Rapide 5 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Ambalaj: 5 kgRezistenta remarcabila la calcare, instalare si refacere !Destinatii:- Infiintarea terenurilor de fotbal si joaca- Suprainsamantari pentru renovarea terenurilor de sport cu perioada medie de repaos (aprox. 8 saptamani)Acest amestec este unul dintre cele mai comune pentru regiunile cu cl..
Producator: Amia
Gazonul japonez este un gazon nepretentios, fiind amestecat cu o selectie de flori anuale si variante care infloresc la soare avand o inaltime maxima de 35 cm. Este conceput pentru decorarea colturilor de gradina sau pentru borduri cerand minimum de ingrijire. Semanat din martie pana in iunie, inflo..
Seminte de gazon japonez Vilmorin 1 kg
Cele mai vandute -8 %
Producator: Vilmorin
Ambalaj: 1 kgGazonul japonez este un gazon nepretentios, fiind amestecat cu o selectie de flori anuale si variante care infloresc la soare avand o inaltime maxima de 35 cm. Este conceput pentru decorarea colturilor de gradina sau pentru borduri cerand minimum de ingrijire. Semanat din martie pana in..
Seminte de gazon parc si gradini 1 kg
-14 %
Producator: Amia
Nepretentios, rezistent la caldura si seceta.Pentru obtinerea unui gazon frumos.1. Pregatirea: intoarceti terenul pe o adancime de aproximativ 20 cm.2. Curatati bine suprafata solului atunci cand incorporati ingrasamantul care favorizeaza inradacinarea. Afanati terenul la suprafata. Inlaturati toate..
Seminte de gazon pentru regarnisire 1 kg
-14 %
Producator: Amia
Seminte de gazon pentru regarnisire 1 kg de la www.agribazar.ro. Seminte de gazon. ..
Seminte de gazon pentru teren arid Vilmorin 1 kg
-14 %
Producator: Vilmorin
Mixtura de seminte cu urmatoarea compozitie:- 30% lolium perenne Neruda- 50% festuca El Olympic Gold- 20% festuca El Filippa1. Pregatirea: intoarceti terenul pe o adancime de aproximativ 20 cm.2. Curatati bine suprafata solului atunci cand incorporati ingrasamantul care favorizeaza inradacinarea. Af..
Producator: Vilmorin
Ambalaj: 1 kgMixtura de seminte cu urmatoarea compozitie:- 20% lolium perenne Greenway- 27% festuca rubra Mystic- 25% festuca rubra Greenlight- 15% Poa Sabrena 1- 3% Poa Tenue Egmont- 10% Deschampsia cespitosa1. Pregatirea: intoarceti terenul pe o adancime de aproximativ 20 cm.2. Curatati bine supra..
Seminte de gazon profesional Eurosport rapid green III 4-4-2 10 kg
-14 %
Producator: Top Green
Crearea si regarnisirea de intersezon a terenurilor sportive de nivel inalt de la Top Green. Germineaza la temperaturi joase, incepand cu 3 grade C, foarte rezistent la calcare, excelenta toleranta la frig si boli, o buna viteza de instalare. Un aspect estetic, buna rezistenta la seceta si o cantita..
Seminte de gazon profesional Top Green Agrement cu micro-trifoi 10 kg Seminte de gazon profesional Top Green Agrement cu micro-trifoi 10 kg
-14 %
Producator: Top Green
Ambalaj : 10 kgMicroclover reprezinta o inovatie in oferta actuala prin adaugarea micro-trifoiului in amestecul de gazon. Adaugarea acestui micro-trifoi in gazon permite un proces de "auto-nutritie" a gazonului. Acesta capteaza azotul din aer si-l restaureaza la radacinile gazonului. Iarba este hran..
Seminte de gazon profesional Top Green Eurobudget Sud 10 kg
-14 %
Producator: Top Green
Ingazonare economica cu o buna toleranta la seceta si o buna toleranta la calcare.Mixtura de seminte cu urmatoarea compozitie:- 30% lolium perenne Neruda- 50% festuca El Olympic Gold- 20% festuca El Filippa1. Pregatirea: intoarceti terenul pe o adancime de aproximativ 20 cm.2. Curatati bine suprafat..
Seminte de gazon rustic AMGR05 0,5 kg
-14 %
Producator: Amia
Pentru obtinerea unui gazon frumos.1. Pregatirea: intoarceti terenul pe o adancime de aproximativ 20 cm.2. Curatati bine suprafata solului atunci cand incorporati ingrasamantul care favorizeaza inradacinarea. Afanati terenul la suprafata. Inlaturati toate pietrele sau bolovanii care ar putea ramane ..
Afişare 1 - 12 din 114 (10 pagini)

Magazin on-line de vânzare