Menu
Your Cart

Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 15 kg

Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 15 kg
Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150 lei.

Un gazon solid ca otelul pentru terenurile publice de sport!

Bar Power RPR aplicabil pe scara larga poate fi utilizat in mai multe scopuri diferite. Fie in gradina dvs., pe terenul local de fotbal sau in parc. Bar Power RPR este, de asemenea, foarte potrivit pentru terenurule cu trafic foarte intens. Desigur, nu doar rezistenta este importanta. Valoarea decorativa a Bar Power RPR este, de asemenea, foarte buna. Rezultatul este un gazon rapid, ferm si frumos. Bar Power RPR se dezvolta in numeroase tipuri de sol si, prin urmare, are un mare avantaj pentru peluza ta.

Aventaje:

- Acest amestec contine tehnologia RPR

- Viteza de crestere si robustete

- Autoregarnisire

- Utilizare pe scara larga

- Folosit cu succes la suprainsamantare si insamantare

- Rezistenta ridicata la boli

- Mai putine buruieni, din cauza desimii

- Un gazon rapid in crestere si consistent

Acest gazon este foarte rezistent la calcare, avand o viteza uimitoare de regenerare datorita stolonilor.

Este recomandata utilizarea in peluze, gradini, parcuri, terenuri de sport cu trafic intens dar si pe terenurile de golf.

Pentru prima data robustetea si viteza sunt calitati comune ale aceleeasi specii de iarba. Acum nu trebuie sa astepti prea mult ca sa poti calca pe un gazon nou infiintat. 

Pe masura ce iarba se inchide la culoare se poate creste nivelul de trafic fara probleme, toleranta la calcare fiind deja instalata. 

Stolonii se leaga intre ei formand o retea sau o telina, astfel incat plantele sunt conectate intre ele marind considerabil rezistenta ierbii. Peluza ta nu are nicio sansa sa arate rau sau cu goluri pentru ca intra in actiune regenerarea. 

Bar Power RPR poate fi folosit in mai multe scopuri: o gradina impecabila, un teren de sport deosebit, un parc sau pur si simplu in locuri inierbate unde traficul este considerabil. 

Calitatile vizuale, estetice ale acestui gazon sunt cu adevarat remarcabile.

Bar Power RPR poate fi insamantat incepand cu luna martie, deci foarte timpuriu. 

Buruienile suparatoare vor fi eliminate in timp, sau cel putin vor fi mult imputinate din cauza desimi gazonului dumneavoastra. 

Compozitie :

- 30% RPR ( lolium perenne cu regenerare prin stoloni )

- 25% lolium perenne

- 30% festuca rubra commutata

- 15% festuca rubra

Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR are rezistenta ridicata la boli - este alcatuit din soiuri de samanta tratata special pentru a rezista la boli. Acesta este un amestec foarte puternic care pastreaza o rezistenta ridicata la boli pe tot parcursul anului.

Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR are mai putine buruieni - formeaza un gazon foarte dens datorita stolonilor sai. Buruienile si ierburile nedorite sunt sufocate. Combinatia de rezistenta si viteza asigura faptul ca Bar Power RPR nu lasa aceste buruieni si ierburi nedorite sa se dezvolte.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: Stoc
  • Model: Gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 15 kg
  • Greutate: 15.00kg
Vizualizări ale produsului: 1422
Această ofertă se încheie în:
Day
Hour
Min
Sec
Etichete: seminte , gazon , profesional , barenbrug , bar , power , rpr

Magazin on-line de vânzare