Grila:
-5%

Ingrasamant granulat organic Biocat G 25 kg

(0)
142,20 Lei 150,42 Lei
Ambalaj : 25 kgLegume (tomate, castraveti, ardei, varza, conopida, ceapa, morcovi, salata, vinete, dovleci, fasole, pepeni, ridichi, praz, sfecla rosie, spanac, telina, patrunjel, pastarnac)Descriere ..

INSECTICID BIO KONFLIC, 1 L

(0)
143,24 Lei
AMBALAJ : 1 LKONFLIC :Produs care combina strategiile de aparare si suprafata foliara a plantelor pentru a preveni instalarea si dezvoltarea populatiilor de insecte la culturile agricole.Poate fi..

Seminte bio de arpagic Civette 1,8 gr

(0)
6,00 Lei
Planta multianuala care ierneaza in sol. Potrivita, de asemenea, pentru cultivarea pe pervazul unui geam.Cum se face1. Insamantarea in sere in martie, aprilie sau in aprilie/mai pe rasadnite. Insamant..

Seminte bio de broccoli 1 gr

(0)
6,00 Lei
Soi timpuriu care creeaza tufe laterale multiple de la Vilmorin, Franta. Planta de marime medie.Cum se face1. Semanatul sub acoperis in martie si aprilie.2. Sadim rasadul in loc fix si distantare de 5..

Seminte bio de busuioc genovez 2 gr

(0)
6,00 Lei
Busuiocul este o planta anuala, usor de cultivat in gradina si pe pervazul unui geam.Cum se face1. Insamantare in sere in martie, aprilie sau in mai in rasadnite. In incaperi poate fi insamantat un an..

Seminte bio de castravete Marketmore 76 1 gram

(0)
6,00 Lei
DESCRIERESoi cu fructe de culoare verde-inchis, ideal pentru salate si pentru salata de castraveti, rezistent la multe boli.CUM SE FACE1. Insamantarea in sere in martie, aprilie sau direct in sol dupa..

Seminte bio de creson de gradina 3 gr

(0)
6,00 Lei
DESCRIERECresonul este o sursa bogata de vitamine, saruri minerale si zaharuri, potrivindu-se ideal pentru decorarea mesei de Paste.CUM SE FACE1. Insamantarea in incaperi este posibila un an intreg. I..

Seminte bio de dovlecei verzi Noire Maraichere 5 gr

(0)
6,00 Lei
Seminte bio de dovlecei verzi Noire Maraichere 5 gr, produs de Vilmorin, Franta. ..

Seminte bio de fasole pastai soi pitic 10 gr

(0)
6,00 Lei
DESCRIERESoi pitic, mediu-timpuriu, cu pastai gustoase, galbene. Rezistent la antracnoza.CUM SE FACE1.Semanat din mai pana la jumatatea lunii iulie direct in sol, la distanta de 4 cm x 20 cm.2. Recolt..

Seminte bio de marar 5 gr

(0)
6,00 Lei
DESCRIEREMarar aromat, poate fi cules verde sau pentru muraturi.CUM SE FACE1. Insamantare direct in sol din martie pana in august.2. Aplicam rarirea astfel incat sa pastram distantarea de 3 cm x 20 cm..

Seminte bio de mazare Wando 20 gr

(0)
6,00 Lei
DESCRIERESoi cu pastai gustoase, rezista bine la seceta.CUM SE FACE1. Semanat din martie pana la jumatatea lui aprilie direct in sol la distanta de 5 x 50 cm.2. Recoltare in iulie. SFAT ECOLOGIC ..

Seminte bio de morcov Berlicum 2 gr

(0)
6,00 Lei
DESCRIERESoi tarziu cu pulpa suculenta si cu cantitate mare de zaharuri si caroten.CUM SE FACE1. Semanat direct in sol in aprilie si mai, in randuri din 30 in 30 cm2. Aplicam rarirea astfel incat sa s..

Seminte bio de morcov Nantes 2 3,5 gr

(0)
6,00 Lei
DESCRIERESoi mediu-timpuriu cu pulpa suculenta, cu continut ridicat de zaharuri si caroten.CUM SE FACE1. Insamantarea direct in sol in aprilie si mai, in randuri de 30 cm x 30 cm2. Aplicam rarirea ast..

Seminte bio de patrunjel commun 2 5 gr

(0)
6,00 Lei
DESCRIERESoi cu frunze netede si aromatice, rezistent la ger, poate ierna in sol.CUM SE FACE1. Insamantare in martie, aprilie, direct in sol, in randuri de 20-30 in 20-30 cm.2. Aplicam rarirea astfel ..

Seminte bio de praz Carentan 2 4 gr

(0)
6,00 Lei
DESCRIERESoi tarziu, bogat, care ierneaza bine in camp si renaste dupa iarna, fapr care faciliteaza recolta pana in primavara, tarziu.CUM SE FACE1. Insamantarea in sere de la jumatatea lui martie pana..
Afişare 1 - 15 din 40 (3 pagini)