Menu
Your Cart

Adjuvanti

Producator: Arysta Chemicals
Ambalaj: 1 lDoza: 0,1 l / haSilwet Top este utilizat in mod normal la concentratii de 0,01% pana la 0,1% in solutia de stropit in functie de volumul solutiei de stropit, pesticidul utilizat si cultura ce trebuie tratata. Pentru culturile de camp doza uzuala este de 0,1 l/ha in 100-200 l apa. De regu..
245,25 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Producator: Atlantica Agricola
Zicara - insecticid este un produs natural din extras de coaja de lamaie, folosit ca si adjuvant pentru celelalte produse.Folosit impreuna cu celelalte produse, mareste capacitatea de penetrare si de absorbtie in planta a substantelor folosite impreuna cu el.Este un produs conditionat in stare lichi..
166,14 Lei
Fără TVA:152,42 Lei
Producator: Atlantica Agricola
       Tron pH este un regulator de pH care contine agenti surfactanti si antispumanti care imbunatatesc aplicarea foliara. Produsul are efect antispumant si colorant asupra solutiei.       Adjuvant nonionic cu efect de distribuire uniforma, pe suprafata frunz..
37,23 Lei
Fără TVA:34,16 Lei
Producator: Atlantica Agricola
Tron pH este un regulator de pH care contine agenti surfactanti si antispumanti care imbunatatesc aplicarea foliara. Produsul are efect antispumant si colorant asupra solutiei.       Adjuvant nonionic cu efect de distribuire uniforma, pe suprafata frunzei, a solutiei de tratament..
62,38 Lei
Fără TVA:57,23 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)