Menu
Your Cart

Adjuvant erbicid

adjuvanti, erbicid trend, adjuvant erbicid, adjuvanti pesticide, silwet gold pret, adjuvant pentru erbicide, toil ulei vegetal, adjuvant dash pret, adjuvant trend pret, ulei vegetal toil, adjuvant dash doza, Adjuvanti

Adjuvant Silwet Top 1 l
-14 %
Producator: Arysta Chemicals
Ambalaj: 1 lDoza: 0,1 l / haSilwet Top este utilizat in mod normal la concentratii de 0,01% pana la 0,1% in solutia de stropit in functie de volumul solutiei de stropit, pesticidul utilizat si cultura ce trebuie tratata. Pentru culturile de camp doza uzuala este de 0,1 l/ha in 100-200 l apa. De regu..
Insecticid ZICARA 1 L
-14 %
Producator: Atlantica Agricola
Zicara - insecticid este un produs natural din extras de coaja de lamaie, folosit ca si adjuvant pentru celelalte produse.Folosit impreuna cu celelalte produse, mareste capacitatea de penetrare si de absorbtie in planta a substantelor folosite impreuna cu el.Este un produs conditionat in stare lichi..
Regulator Ph Tron pH  0,5 L
-14 %
Producator: Atlantica Agricola
       Tron pH este un regulator de pH care contine agenti surfactanti si antispumanti care imbunatatesc aplicarea foliara. Produsul are efect antispumant si colorant asupra solutiei.       Adjuvant nonionic cu efect de distribuire uniforma, pe suprafata frunz..
Regulator Ph Tron pH 1 L
-14 %
Producator: Atlantica Agricola
Tron pH este un regulator de pH care contine agenti surfactanti si antispumanti care imbunatatesc aplicarea foliara. Produsul are efect antispumant si colorant asupra solutiei.       Adjuvant nonionic cu efect de distribuire uniforma, pe suprafata frunzei, a solutiei de tratament..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Magazin on-line de vânzare