Menu
Your Cart

Acaricide

bravo fungicid, erbicid pantera, amistar fungicid, fungicid topsin, cand se da cu erbicid la ceapa, insecticide decis, erbicid ceapa, erbicid preemergent, erbicid leopard, cerlit erbicid, adjuvant pesticide, erbicid preemergent porumb, insecticide fungicide, lista fungicide sistemice, erbicid pentru legume dupa rasarire, ce sunt pesticidele, erbicid cerlit, erbicid glifosat, insecticide bayer, depozit de pesticide, chorus fungicid pret, erbicid pentru ceapă, magazin pesticide, acrobat fungicid pret, magazin insecticide

Insecticid acaricid Envidor 1 l
-14 %
Producator: Bayer
Ambalaj: 1 lSubstanta activa: spirodiclofen 240 gr/lCaracteristici:  Envidor 240 SC este un insecticid-acaricid pentru combaterea paianjenilor si acarienilor la mar si vita de vie. Se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, de culoare alba, cu un miros usor, caracteristic.Mo..
Insecticid acaricid Envidor 4 ml
-14 %
Producator: Bayer
Substanta activa: spirodiclofen 240 gr/lCaracteristici:  Envidor 240 SC este un insecticid-acaricid pentru combaterea paianjenilor si acarienilor la mar si vita de vie. Se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, de culoare alba, cu un miros usor, caracteristic.Mod de actiune..
Insecticid acaricid Floramite 240 sc 1 l
-14 %
Producator: Arysta Chemicals
Ambalaj: 1 lCaracteristici: Floramite 240 SC este un acaricid ce combate acarienii Tetranychus urticae si Tetranychus cinnabarinus din culturile de tomate, vinete, ardei, castraveti, pepeni verzi, pepeni galbeni, dovlecei, capsun si plante ornamentale, atat in camp cat si in spatii protejate.Substan..
Insecticid acaricid Nissorun 10 wp 5 gr
-14 %
Producator: Summit Agro
Ambalaj: 5 grDescriere:Substanta activa: Hexitiazol 10%Formulare: pulbere umectabilaNissorun 10 WP este un insecticid – acaricid ce combate daunatorii din culturile de vinete, castraveti, mar, cais, piersic, prun, cires si viat de vie.Mod de actiune insecticid Nissorun 10 WP:Acaricid cu actiune ovic..
Insecticid acaricid Nissorun 10 wp 50 gr
-14 %
Producator: Summit Agro
Ambalaj: 50 grDescriere:Substanta activa: Hexitiazol 10%Formulare: pulbere umectabilaNissorun 10 WP este un insecticid – acaricid ce combate daunatorii din culturile de vinete, castraveti, mar, cais, piersic, prun, cires si viat de vie.Mod de actiune insecticid Nissorun 10 WP:Acaricid cu actiune ovi..
Insecticid acaricid Vertimec 1,8 ec 1 l
-14 %
Producator: Syngenta
Ambalaj: 1 lInsecto - Acaricid Vertimec1,8% ECSubstanta activa: abamectin 18 gr/litruCaracteristici: Vertimec 1,8% EC este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor, problema din culturile de legume si pomi fructiferi. Produsul combate daunatorii rezistenti la insecticidele din grupa pir..
Insecticid acaricid Vertimec 1,8 ec 10 ml
-14 %
Producator: Syngenta
Ambalaj: 10 mlInsecto - Acaricid Vertimec1,8% ECSubstanta activa: abamectin 18 gr/litruCaracteristici: Vertimec 1,8% EC este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor, problema din culturile de legume si pomi fructiferi. Produsul combate daunatorii rezistenti la insecticidele din grupa p..
Insecticid acaricid Vertimec 1,8 ec 100 ml
-14 %
Producator: Syngenta
Ambalaj: 100 mlInsecto - Acaricid Vertimec1,8% ECSubstanta activa: abamectin 18 gr/litruCaracteristici: Vertimec 1,8% EC este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor, problema din culturile de legume si pomi fructiferi. Produsul combate daunatorii rezistenti la insecticidele din grupa ..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Magazin on-line de vânzare