Menu
Your Cart

Insecticid acaricid Ovipron Top 1 l

Insecticid acaricid Ovipron Top 1 l
Despre transport
Bucuresti si jud. Ilfov - 13 lei primul kg, 1 leu pentru fiecare kg suplimentar. Pe teritoriul Romaniei -20 lei primul kg, 1 leu pentru fiecare kg suplimentar

Ambalaj: 1 l

Ovipron Top insecticid, acaricid cu actiune de contact, pe baza de ulei parafinic rafinat superior, cu spectru larg de combatere a insectelor in repausul vegetativ, ce asigura o pornire in vegetatie cu un minim de rezerva a populatiilor de daunatori.

Ovipron Top actioneaza prin sufocarea daunatorilor in toate stadiile: ou, larva si adult. Prezinta o selectivitate excelenta in cazul tratamentelor mixte, in amestec cu fungicide. Astfel, pelicula de ulei joaca rol de insecticid si acaricid cu actiune de contact, iar prin modul de actiune strict mecanic previne aparitia fenomenului de rezistenta din partea daunatorilor.

In acelasi timp, Ovipron Top poate fi folosit si ca adjuvant la prepararea solutiilor de stropit, pentru sporirea aderentei si eficacitatii produselor fitosanitare. De exemplu, la solutiile pentru erbicidare (sulfonilureice, graminicide etc.) se recomanda folosirea in doze de 0,5-1 L/ha. Se folosesc volume de apa recomandate pentru produsele asociate.

BIO: produs aprobat pentru utilizarea in agricultura ecologica cu respectarea prevederilor regulamentului CE 834/2007 (ȋn doze de la 1 litru/ha la 25 litri/ha).

Doze si recomandari:

Culturi                                                Spectru de combatere si doza

Pomi fructiferi (meri, peri)      -    Paduchele de San Jose (Quadraspidiotus perniciosus), Eriophyidae, acarieni (Panonychusulmi, Tetranychus urticae, Aculus schlechtendali), puricele melifer al parului (Cacopsylla pyri), paduchele lsnos (Eriosoma lanigerum), afide (Aphis spp.)  2500 ml/100 l apa sau 1500 ml/100 l apa in amestec cu un insecticid (doza maxima 35 l/ha)

Samburoase (piersici, nectarini, pruni, caisi, ciresi)  -  Paduchele de San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) si alti paduchi testosi (Sphaerolecanium prunastri, Eulecanium/Parthenolecanium corni), Eriophyidae, acarieni (Panonychus ulmi, Tetranychus urticae, Aculus fockeni), afide (Aphis spp.) 2500 ml/100 l apa sau 1500 ml/100 I apa in amestec cu un insecticid (doza maxima 35 l/ha)

Vita de vie (pentru vin si masa)   Paduchi testosi (Parthenolecanium corni), paduchele lsnos al vitei de vie (Pulvinaria vitis), acarieni (Tetranychus urticae, Eriophyes vitis, Panonychus ulmi, Phylocoptes vitis) 2500 ml/100 I apa (doza maxima 35 l/ha)

Volumul de solutie recomandat pentru pulverizare (litri/ha): semintoase si samburoase (1000 – 1500); vita de vie (1000 – 1500).

Pentru tratamentele de repaus vegetativ, volumul de solutie aplicat trebuie sa fie suficient pentru formarea unui pelicule de produs pe planta.

Recomandari utilizare:   

Intervalul de dozare si volumul de solutie pentru pulverizare depind de stadiul de dezvoltare a plantei si de intensitatea atacului. Puteti folositi o doza mai mare, dar fara sa depasiti doza maxima/ha.

Evitati tratarea atunci cand plantele sunt ofilite si in timpul perioadelor de seceta severa.

Nu pulverizati in caz de inghet si in timpul perioadelor de seceta sau cu umiditate extrema.

Nu aplicati produsul timp de 30 de zile inainte sau dupa aplicarea sulfului sau a polisulfurii de calciu.

Acolo unde aplicarea este urmata de aplicarea unor produse care contin captan sau folpet, trebuie respectat un interval de cel putin 20 de zile intre aplicarea acestora si pulverizarea cu OVIPRON TOP la meri si peri si sapte zile pentru alte culturi.

Timpul de pauza pana la recoltare este de 20 zile.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: Stoc
  • Model: Ovipron Top 1 l
  • Greutate: 1.00kg
Această ofertă se încheie în:
Day
Hour
Min
Sec
38,75 Lei
43,06 Lei
Fără TVA: 35,55 Lei