Menu
Your Cart

Horti Tops

Producator: Horti Tops
Rucola este o planta aromatica cu o aroma cu totul deosebita, folosita pentru salata, pizza, supa. In tarile de vest nu exista nici o salata sau pizza fara Rucola. Rezistenta la inghet. Rucola se culege cu usurinta. Doar ciupiti frunzele si culegeti cate aveti nevoie. Rupeti frunzele cu grija fara s..
2,50 Lei
Fără TVA:2,29 Lei
Producator: Horti Tops
Salata Iceberg Great Lakes este un soi rezistent la caldura, productiv si este recomandata atat pentru cultura de vara cat si pentru cea de toamnaAcest tip de salata Eisberg, de marime medie este pentru cultivare vara si toamna in aer liber. Capatanile verzi deschis sunt rezistente la caldura. Pentr..
2,50 Lei
Fără TVA:2,29 Lei
Producator: Horti Tops
Ambalaj: 1 grSoi semitardiv pentru cultura in camp deschis. Plantele au vigoare mare. Fructele sunt de tip Blocky (in 4 lobi) si de culoare rosu placut la maturitatea biologica. Greutatea medie este cuprinsa intre 140 - 170 gr. Destinat consumului in stare proaspata, conservarii si industrializarii...
2,50 Lei
Fără TVA:2,29 Lei
Producator: Horti Tops
Ambalaj : 1,5 grSoi timpuriu de ardei iute pentru cultura in camp deschis. Plantele au vigoare medie. Fructele au forma alungita si sunt de culoare verde inchis care la maturitatea biologica devin rosu inchis. Fructele au 10 - 14 cm in lungime si 1,5 - 1,7 cm diametru. Destinat consumului in stare p..
2,50 Lei
Fără TVA:2,29 Lei
Afişare 1 - 12 din 76 (7 pagini)