Menu
Your Cart

Holland Farming B.V, Olanda

Ingrasamant foliar biostimulator Cropmax 20 ml Ingrasamant foliar biostimulator Cropmax 20 ml
Marca de top -14 %
Cropmax este un fertilizant foliar 100% natural, asigura recolte mari, timpurii, de calitate, precum si o rezistenta sporita la viroze.Aplicatii : grau, porumb, rapita, floarea soarelui, sfecla de zahar, cartof, soia, mazare, vita de vie, pomi si arbusti fructiferi, legume (tomate, castraveti, ..
Ingrasamant foliar Plantmax 100 ml
Marca de top -14 %
Ambalaj: 100 ml    Produsul este biologic fiind obtinut dintr-un extract concentrat de plante si apa demineralizata. Se utilizeaza pentru fertilizarea tuturor plantelor naturale din apartament (atat decorative prin flori, cat si prin frunze), din gradina, arbustilor ornamentali, dar s..
Ingrasamant natural Soil Plus 0,1 kg
Marca de top -14 % In stoc
Ambalaj: 100 grProdusul este biologic fiind obtinut dintr-un extract concentrat de plante. Se utilizeaza pentru fertilizarea tuturor plantelor naturale din apartament (atat decorative prin flori, cat si prin frunze), din gradina, arbustilor ornamentali, dar si a legumelor.Recomandari de utilizare: –..
Stimulator de inradacinare RAZORMIN 1 L Stimulator de inradacinare RAZORMIN 1 L
-14 %
Producator: ATLANTICA AGRICOLA, SpaniaAmbalaje: flacoane: 250 ml, 500 ml, 1LRAZORMIN:Razormin este un stimulator de inradacinare pe baza de aminoacizi de origine vegetala, polizaharide, macro si microelemente.Formulat pentru a obtine un raspuns rapid si eficient, marind numarul de radacini la nivelu..
Stimulator de inradacinare RAZORMIN 25 L
-14 %
Producator: ATLANTICA AGRICOLA, SpaniaAmbalaje: flacoane: 250 ml, 500 ml, 1L, canistra 25LRAZORMIN:Razormin este un stimulator de inradacinare pe baza de aminoacizi de origine vegetala, polizaharide, macro si microelemente.Formulat pentru a obtine un raspuns rapid si eficient, marind numarul de rada..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Magazin on-line de vânzare