Menu
Your Cart

Gazon profesional

Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 15 kg Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 15 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Un gazon solid ca otelul pentru terenurile publice de sport!Bar Power RPR aplicabil pe scara larga poate fi utilizat in mai multe scopuri diferite. Fie in gradina dvs., pe terenul local de fotbal sau in parc. Bar Power RPR este, de asemenea, foarte potrivit pentru terenurule cu trafic foarte intens...
Seminte gazon profesional Barenbrug Rapide 5 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Ambalaj: 5 kgRezistenta remarcabila la calcare, instalare si refacere !Destinatii:- Infiintarea terenurilor de fotbal si joaca- Suprainsamantari pentru renovarea terenurilor de sport cu perioada medie de repaos (aprox. 8 saptamani)Acest amestec este unul dintre cele mai comune pentru regiunile cu cl..
Seminte de gazon japonez Vilmorin 1 kg
Cele mai vandute -8 %
Producator: Vilmorin
Ambalaj: 1 kgGazonul japonez este un gazon nepretentios, fiind amestecat cu o selectie de flori anuale si variante care infloresc la soare avand o inaltime maxima de 35 cm. Este conceput pentru decorarea colturilor de gradina sau pentru borduri cerand minimum de ingrijire. Semanat din martie pana in..
Seminte de gazon pentru teren arid Vilmorin 1 kg
-14 %
Producator: Vilmorin
Mixtura de seminte cu urmatoarea compozitie:- 30% lolium perenne Neruda- 50% festuca El Olympic Gold- 20% festuca El Filippa1. Pregatirea: intoarceti terenul pe o adancime de aproximativ 20 cm.2. Curatati bine suprafata solului atunci cand incorporati ingrasamantul care favorizeaza inradacinarea. Af..
Producator: Vilmorin
Ambalaj: 1 kgMixtura de seminte cu urmatoarea compozitie:- 20% lolium perenne Greenway- 27% festuca rubra Mystic- 25% festuca rubra Greenlight- 15% Poa Sabrena 1- 3% Poa Tenue Egmont- 10% Deschampsia cespitosa1. Pregatirea: intoarceti terenul pe o adancime de aproximativ 20 cm.2. Curatati bine supra..
Seminte de gazon profesional Eurosport rapid green III 4-4-2 10 kg
-14 %
Producator: Top Green
Crearea si regarnisirea de intersezon a terenurilor sportive de nivel inalt de la Top Green. Germineaza la temperaturi joase, incepand cu 3 grade C, foarte rezistent la calcare, excelenta toleranta la frig si boli, o buna viteza de instalare. Un aspect estetic, buna rezistenta la seceta si o cantita..
Seminte de gazon profesional Top Green Agrement cu micro-trifoi 10 kg Seminte de gazon profesional Top Green Agrement cu micro-trifoi 10 kg
-14 %
Producator: Top Green
Ambalaj : 10 kgMicroclover reprezinta o inovatie in oferta actuala prin adaugarea micro-trifoiului in amestecul de gazon. Adaugarea acestui micro-trifoi in gazon permite un proces de "auto-nutritie" a gazonului. Acesta capteaza azotul din aer si-l restaureaza la radacinile gazonului. Iarba este hran..
Seminte gazon cu crestere lenta Turfline Mini 7,5 kg
-14 %
Producator: DLF
Turfline Mini este o combinatie unica pentru gazon cu fir foarte fin si talie joasa. Mixtura are in compozitie:- 10% Poa Pratensis- 30% Festuca Rubra Rubra- 20% Festuca Rubra Commutata- 20% Festuca Ovina(Fl)- 20% Lolium PerenneCuloarea este verde foarte inchis, are o foarte buna rezistenta la umbra ..
Seminte gazon instalare rapida Turfline Turbo 7,5 kg
-14 %
Producator: DLF
Ambalaj : 7,5 kgMixtura Turfline Turbo este un gazon cu instalare rapida.Turfline Turbo este o mixtura pentru regiunile reci si temperate si are in compozitie :- 55% Festuca rubra trichophylla- 20% Lolium perenne QuickAction- 10% Raigras anual gazonabil- 10% Poa pratensis- 5% Festuca ovina duriuscul..
Seminte gazon Masterline Expressmaster 10 kg
-14 %
Producator: DLF
Ambalaj : 10 kgCea mai buna solutie pe tot parcursul anului ! Instalare excelenta la temperaturi scazute* Instalare si inverzire rapida* Toleranta ridicata la stres pe tot parcursul anului* Toleranta foarte ridicata la uzuraJucati fotbal chiar si in afara sezonului de crestere cu ExpressmasterC..
Seminte gazon premium Landscaper Pro Finesse 10 kg
Cele mai vandute -14 %
Ambalaj : 10 kg  Landscaper Pro Finesse este conceput pentru a oferi un gazon de calitate inalta si cu frunza fina.– Gazon fin, de culoare verde inchis pentru scop ornamental.– Contine in amestec si specii de Lollium pentru crestere rapida si rezistenta buna la trafic.– Contine si specii d..
Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 1 kg Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 1 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Ambalaj: 1 kgUn gazon solid ca otelul pentru terenurile publice de sport!- Acest amestec contine tehnologia RPR- Viteza de crestere si robustete- Autoregarnisire- Utilizare pe scara larga- Folosit cu succes la suprainsamantare si insamantare- Rezistenta ridicata la boli- Mai putine buruieni, din cau..
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)

Magazin on-line de vânzare