Grila:

Bordura plastic capucino separator pentru gazon

(0)
61,31 Lei
    Borduri profesionale de gazon din plastic, foarte rezistente la actiunea factorilor mecanici si razelor UV.        Se utilizeaza pentru separarea spatiilor verzi din ..

Bordura plastic negru separator pentru gazon

(0)
57,70 Lei
   Borduri profesionale de gazon din plastic, foarte rezistente la actiunea factorilor mecanici si razelor UV.        Se utilizeaza pentru separarea spatiilor verzi din a..

Bordura plastic verde separator pentru gazon

(0)
61,31 Lei
    Borduri profesionale de gazon din plastic, foarte rezistente la actiunea factorilor mecanici si razelor UV.        Se utilizeaza pentru separarea spatiilor verzi din ..

Erbicid Foxtrot 69 ew 1 l

(0)
155,00 Lei
Ambalaj: 1 lDescriereCaracteristici:Se utilizeaza impotriva buruienilor monocotiledonate anuale mohor, costrei din gazon.Substanta: emulsie, ulei in apa.Dozare: 0.9-1.1 l/ha ( 100ml in 10L de apa); po..

Ingrasamant gazon Landscaper Pro Autumn Winter 2 luni 15 kg

(0)
197,51 Lei
Ambalaj: 15 kgDescriere:     Ingrasamantul pentru gazon Landscaper Pro Autumn Winter asigura o dezvoltare lenta, previne aparitia stresului pe timpul lunilor de iarna si ajuta la dezvol..

Ingrasamant gazon Landscaper Pro Spring Summer 2 luni 15 kg

(0)
137,83 Lei
Ambalaj : 15 kgDescriere :   Ingrasamant de inalta calitate cu eliberare controlata este perfect adecvat pentru primavara si vara si pentru aplicarea pe timpul verii.   Landscaper ..

Seminte de gazon cu microtrifoi 1 Kg

(0)
36,20 Lei
Ambalaj : 1 kgSelectionat in Franta pentru puterea sa gazonanta si frunzele mici, microtrifoiul se integreaza perfect intr-un gazon. Are o capacitate speciala de a creste intre graminee si in acest fe..

Seminte de gazon profesional Top Green Agrement cu micro-trifoi 10 kg

(0)
270,00 Lei
Ambalaj : 10 kgMicroclover reprezinta o inovatie in oferta actuala prin adaugarea micro-trifoiului in amestecul de gazon. Adaugarea acestui micro-trifoi in gazon permite un proces de "auto-nutritie" a..

Seminte de gazon profesional Top Green Eurobudget Sud 10 kg

(0)
260,00 Lei
Ingazonare economica cu o buna toleranta la seceta si o buna toleranta la calcare.Mixtura de seminte cu urmatoarea compozitie:- 30% lolium perenne Neruda- 50% festuca El Olympic Gold- 20% festuca El F..

Seminte gazon american Diablo Texas 10 kg

(0)
353,12 Lei
Ambalaj: 10 kgGazon cu Festuca arundinacea si Poa pratensis hybrid.• Rezistenta la caldura excelenta• Rezistenta fata de patarea maronie• Necesar redus de apa pentru intretinere• Densitate exc..

Seminte gazon american Diablo Texas 20 kg

(0)
706,23 Lei
Ambalaj: 20 kgGazon cu Festuca arundinacea si Poa pratensis hybrid.• Rezistenta la caldura excelenta• Rezistenta fata de patarea maronie• Necesar redus de apa pentru intretinere• Densitate exc..

Seminte gazon american pentru rulouri Sport SOD 20 kg

(0)
706,23 Lei
Ambalaj: 20 kgGazon cu Festuca arundinacea si Poa pratensis pentru rulouri de gazon.• Densitatea si persistenta foarte buna in clasamentul NTEP• Toleranta ridicata la solicitarile termice• Inrad..

Seminte gazon american pentru rulouri Sport SOD 25 kg

(0)
989,07 Lei
Gazon cu Festuca arundinacea si Poa pratensis pentru rulouri de gazon.• Densitatea si persistenta foarte buna in clasamentul NTEP• Toleranta ridicata la solicitarile termice• Inradacinarea rapid..

Seminte gazon Barenbrug Solide 15 kg

(0)
415,37 Lei
AMBALAJ : 15 KGGazon SolideGazon puternic, ferm cu mari valori ornamentaleDestinatii:* Peluze* Terenuri de sport* Amenajari peisagisticeIn afara de utilizarea lui la terenurile de golf,..

Seminte gazon Barenbrug Sport Clasic 15 kg

(0)
343,35 Lei
AMBALAJ : 15 KGGazon Sport ClassicPentru trafic intens in zonele reciDestinatii:* Rezistenta excelenta la ger * Toleranta superba la calcareSport Clasic este un amestec foarte bine..
Afişare 1 - 15 din 124 (9 pagini)