Menu
Your Cart

Erbicid SENCOR LIQUID 600 SC 5 L

Erbicid SENCOR LIQUID 600 SC 5 L
Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150 lei.

Ambalaj: 5 L

Erbicid selectiv pentru combaterea buruienilor anuale din culturile de cartof, tomate si soia

Substanta activa: metribuzin 600 g/l

Formulare: SC (suspensie concentrata)

N- Periculos pentru mediu

Mod de actiune

Sencor Liquid 600 SC este un erbicid selectiv sistemic, preluat prin radacini in tratamentul preemergent sau prin radacini si frunze in cazul in care buruienile sunt rasarite. Efectul asupra buruienilor se manifesta prin ingalbenire urmata de necroza. Prezinta un spectru larg de activitate asupra buruienilor dicotiledonate anuale precum Amaranthus retroflexuss, Capsella bursa-pastoris, Chenopodium spp., Galinsoga parviflora, Matricaria spp, Polygonum spp. Stellaria media, Viola spp., Sinaspis arvensis, Solanum nigrum, Sonchus spp. (din seminte) si asupra unor specii de graminee anuale precum Echinocloa crus-galli, Poa annua, Apera spica venti.

Mod de utilizare

Cartof: 0,9 l/ha preemergent dupa plantare pe intreaga suprafata, la refacerea bilonului, urmat de un tratament postemergent la doza de 0,6 l/ha cand plantele de cartof au pana la 5 cm inaltime (2-3 frunzulite formate). in cazul infestarii puternice cu buruieni monocotiledonate se recomanda utilizarea in asociatie cu un erbicid antigramineic.

Tomate semanate direct in camp: se efectueaza 2 erbicidari pe intreaga suprafata: una preemergenta dupa semanat in doza de 0,45 l/ha urmata de a doua erbicidare postemergenta in doza de 0,35 l/ha la un interval de minim 40 de zile.

Tomate transplantate in camp: se efectueaza o erbicidare la doza de 0,6 l/ha, cu 5 zile inainte de plantare, dupa pregatirea terenului in vederea plantarii, urmata de o erbicidare la maxim 21 de zile dupa prima (tomatele au pana la 9 frunze) in doza de 0,35 l/ha. in caz de imburuienare redusa se poate efectua numai aplicarea dupa plantare folosind o doza de 0,35 l/ha in intervalul: o saptamana dupa transplantare pana cand tomatele au maximum 9 frunze.

Soia: se efectueaza o erbicidare preemergenta dupa semanat, inainte de rasarire, folosind doza de 0,35 l/ha. 

Timp de pauza: nu se aplica la nicio cultura. Volum de solutie: 300 l/ha. Nu se aplica pe soluri nisipoase. Nu se utilizeaza Sencor pentru culturile de tomate in sera.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: Nu este in stoc
  • Model: Erbicid SENCOR LIQUID 600 SC 5 L
  • Greutate: 5.00kg
Vizualizări ale produsului: 69
Această ofertă se încheie în:
Day
Hour
Min
Sec
1.164,12 Lei
1.358,14 Lei
Fără TVA: 1.068,00 Lei
Etichete: erbicid , sencor , liquid , 600 , erbicide