Menu
Your Cart

Barenbrug

Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 15 kg Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 15 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Un gazon solid ca otelul pentru terenurile publice de sport!Bar Power RPR aplicabil pe scara larga poate fi utilizat in mai multe scopuri diferite. Fie in gradina dvs., pe terenul local de fotbal sau in parc. Bar Power RPR este, de asemenea, foarte potrivit pentru terenurule cu trafic foarte intens...
Seminte gazon profesional Barenbrug Rapide 5 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Ambalaj: 5 kgRezistenta remarcabila la calcare, instalare si refacere !Destinatii:- Infiintarea terenurilor de fotbal si joaca- Suprainsamantari pentru renovarea terenurilor de sport cu perioada medie de repaos (aprox. 8 saptamani)Acest amestec este unul dintre cele mai comune pentru regiunile cu cl..
Seminte amestec furajer Barenbrug Duet 15 kg Seminte amestec furajer Barenbrug Duet 15 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Ambalaj: 15 kgCompozitie: 70% trifoi rosu si 30% trifoi albAmestec de trifoi alb si trifoi rosuExtrem de productiv si cu necesitati minime de fertilizare.Trifoiul rosu are productia maxima in primii 2 - 3 ani de viata.Trifoiul alb asigura o productie constanta pe toata durata de exploatare.Are o rez..
Seminte amestec furajer Barenbrug Green Spirit Grazing 15 kg Seminte amestec furajer Barenbrug Green Spirit Grazing 15 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Ambalaj: 15 kgContinut:20% Festuca pratensis (meadow fescue)30% F.A. (festuca arundinacea)35% L.P. 4n (lolium perenne tetraploid)15% L.P. 2n (lolium perenne diploid)1. DESCRIERERecomandat productiei de iarba insilozata de cea mai buna calitate:- NutriFibre este noua tehnologie in materie de iarba pe..
Seminte amestec furajer Barenbrug Green Spirit Nutrifibre 15 kg Seminte amestec furajer Barenbrug Green Spirit Nutrifibre 15 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Ambalaj: 15 kgContinut:85% F.A. (Festuca arundinacea)15% L.P. (Lolium perenne)1. DESCRIERERecomandat productiei de iarba insilozata de cea mai buna calitate:- NutriFibre este noua tehnologie in materie de iarba pentru un furaj grosier optim bazat pe paius inalt cu frunza moale. Ofera fermierilor ce ..
Seminte amestec furajer Barenbrug Green Spirit Production II 15 kg Seminte amestec furajer Barenbrug Green Spirit Production II 15 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Ambalaj: 15 kgContinut:50% Lolium multiflorum tetraploid (4n) + 50% Lolium multiflorum diploid (2n)1. DESCRIERERecomandat productiei de iarba insilozata de cea mai buna calitate:- NutriFibre este noua tehnologie in materie de iarba pentru un furaj grosier optim bazat pe paius inalt cu frunza moale. ..
Seminte amestec furajer Barenbrug Horse master Grazing 15 kg Seminte amestec furajer Barenbrug Horse master Grazing 15 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Ambalaj: 15 kgHorse Master de la Barenbrug este un amestec de ierburi premium pentru un pasunat sanatos. Iarba dedicata cailor.Ideal pentru pasunat, siloz, inverzire permanenta, utilizare intensa a cailor.Amestec: timoftica, festuca rubra rubra, lolium perene, F.A. (Festuca arundinacea), Goloma..
Seminte amestec furajer Barenbrug Quartet 15 kg Seminte amestec furajer Barenbrug Quartet 15 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Ambalaj: 15 kgAmestec de trifoi alb: 25% trifoi alb cu frunza lata, 50% trifoi alb cu frunza medie/lata, 25% trifoi alb cu frunza ingusta.Adaptabilitate excelenta la orice tip de exploatatie, pajiste.Amestec de tipuri de trifoi rezistente.Productii ridicate la niveluri mici de fertilizare.Imbunatate..
Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 1 kg Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 1 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Ambalaj: 1 kgUn gazon solid ca otelul pentru terenurile publice de sport!- Acest amestec contine tehnologia RPR- Viteza de crestere si robustete- Autoregarnisire- Utilizare pe scara larga- Folosit cu succes la suprainsamantare si insamantare- Rezistenta ridicata la boli- Mai putine buruieni, din cau..
Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 5 kg Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 5 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Ambalaj: 5 kgUn gazon solid ca otelul pentru terenurile publice de sport!Bar Power RPR aplicabil pe scara larga poate fi utilizat in mai multe scopuri diferite. Fie in gradina dvs., pe terenul local de fotbal sau in parc. Bar Power RPR este, de asemenea, foarte potrivit pentru terenurule cu trafic f..
Seminte gazon profesional Barenbrug Barstadium RPR 15 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Ambalaj: 15 kgTehnologia RPR (self regenerating perennial ryegrass) se bazeaza pe soiuri de Lolium perene care se inmultesc prin stoloni cu crestere determinata, ceea ce le face mai rezistente decat alte soiuri de Lolium, pastrand in acelasi timp o rata de crestere ridicata. Rezultatul este un covor..
Seminte gazon profesional Barenbrug Mow Saver 1 kg Seminte gazon profesional Barenbrug Mow Saver 1 kg
-14 %
Producator: Barenbrug
Ambalaj: 1 kgBarenbrug va prezinta un nou concept, revolutionar, special dezvoltat pentru zonele verzi publice: Mow Saver, gazonul cu crestere lenta. Spatiile publice sau zonele verzi din apropierea drumurilor au acum nevoie de mai putina ingrijire. Zilele cu multa munca pentru intretinere s-au sfar..
Afişare 1 - 12 din 34 (3 pagini)

Magazin on-line de vânzare